Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Granollers obre la remodelació de l’aparcament del barri Congost

L’espai situat darrera del pavelló esportiu incorpora enllumenat i arbrat

L’Ajuntament de Granollers ha obert el nou aparcament públic que s’ha urbanitzat darrere del pavelló del Congost. Aquest solar ja es feia servir com a aparcament però no estava urbanitzat.

Amb l’actuació, s’ha ordenat aquest espai senyalitzant les places d’aparcament i els sentits de circulació, s’han instal·lat un nou enllumenat i s’han creat parterres on s’han plantat diversos arbres.

Els treballs ja feia unes setmanes que s’havien enllestit però s’estava pendent de la instal·lació dels pòrtics de ferro dels accessos que impedeixen l’entrada de camions en aquest espai. Aquests darrers dies també s’han repintat les línies.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.