Granollers presenta la campanya dels pressupostos participatius

Els ciutadans empadronats a la ciutat podran votar fins el dia 18 de febrer per internet

Granollers ha posat en marxa aquest dimecres el procés de Pressupostos Participatius, a través del qual, els veïns empadronats a la ciutat podran votar propostes d’inversió fins a un màxim d’un milió d’euros, que s’inclouran en els pressupostos d’aquest any i el següent, amb mig milió cada any.

El procés es fa a través de la pàgina web www.granollers.cat/pressupostos participatius. Podran presentar propostes fins al dia 18 de febrer les persones que visquin o tinguin alguna relació amb la ciutat. Les que no tinguin correu electrònic ho podran fer a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, on, durant aquest període, hi haurà personal dedicat només a aquesta feina. També ho podran fer als centres cívics.

Les propostes presentades no caldrà que siguin detallades ja que els serveis tècnics municipals les treballaran per avaluar el cost aproximat. Cada proposta no podrà superar els 150.000 euros de cost. Hauran de complir certes condicions, com ara tenir un interès general, donar resposta a una problemàtica o necessitat específica, que sigui de competència municipal, que no contradigui els plans municipals aprovats i que no contempli subvencions, ajuts o altres tipus d’assistència econòmica.

Una comissió tècnica avaluarà la viabilitat tècnica, jurídica i econòmica dels projectes seleccionats que es posaran a votació. El llistat de projectes viables i no viables es publicarà a la web municipals abans d’obrir el procés de votació, en el qual podran participar els majors de 16 anys empadronats a la ciutat. Es farà també per internet i cada persona podrà votar un màxim de cinc projectes entre els dies 2 i 15 de maig.

Prèviament, del 16 al 30 d’abril, es farà una presentació pública en que les persones que hagin presentat propostes les podran defensar.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 473 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't