El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha entregat aquest dimarts al vespre en un acte al Palau de la Generalitat la Creu de Sant Jordi a la cuinera Ada Parellada, de Granollers. Parellada ha rebut la distinció juntament amb 26 personalitats més i amb 13 entitats de l’àmbit social i cultural d’arreu del país.
Puigdemont ha destacat que les Creus de Sant Jordi són “el reconeixement a un compromís i a una dedicació que un país té el deure de fer. Qualsevol país que estimi allò que és i allò que vol ser ho ha de reconèixer i ho ha de voler compartir de manera festiva i solemne com avui”.
Puigdemont també ha ressaltat els “mèrits” de les persones i entitats distingides amb la Creu de Sant Jordi. “Han contribuït a combatre la paràlisi, especialment en temps adversos”, ha dit. “La vostra superació, persistència i tenacitat ens ajuden a superar la incomprensió, el bloqueig i la manca de generositat que podrien acabar paralitzant un país si ningú no fer res”, ha afegit el president de la Generalitat.
El doctor Bonaventura Clotet ha parlat en nom de tots els premiats.
{{ comment.text }}