La dona i les filles de Fèlix Millet afirmen que mai van pensar que els diners venien del Palau

Marta Vallès, esposa de Fèlix Millet, i les seves filles Clara i Laila Millet, han explicat aquest dilluns davant del tribunal que jutja l’espoli econòmic al Palau de la Música, que mai van ser conscients que els diners que servien per pagar viatges, bodes o despeses particulars procedien de la institució musical.


20/03/2017
Barcelona

Marta Vallès, esposa de Fèlix Millet, i les seves filles, Laila i Clara Millet, han explicat que en cap moment van ser conscients que diners que es van fer servir per pagar obres a la casa familiar de l’Ametlla, en viatges o en les bodes de les dues filles al Palau de la Música poguessin procedir de fons de la institució musical i no de recursos propis de la família. Ho han afirmat aquest dilluns davant del tribunal que jutja el cas Palau a la Ciutat de la Justícia, a Barcelona.

Sobre les bodes, les dues filles han assegurat que elles no es van preocupar de les despeses relacionades amb aquests esdeveniments. Només de fer la llista de convidats, escollir el vestit o les flors però sense preocupar-se dels diners que costava. Marta Vallès, dona de Millet, ha assegurat que va ser ell qui va proposar fer les bodes allà per donar a conèixer que es podien fer esdeveniments a la platea del Palau de la Música. “Jo volia una boda més íntima però el pare té un caràcter fort i vaig decidir ser pràctica i acceptar el casament al Palau”, ha comentat Clara Millet. Ella també ha reconegut que, quan va decidir anar a viure més a prop de casa dels seus pares, Fèlix Millet els va estar donant diners en efectiu cada mes per pagar el lloguer. Però, ha afegit, mai va pensar que poguessin sortir del Palau.

Un home de caràcter difícil

Marta Vallès ha apuntat que Millet és un home amb un “caràcter difícil”. També ha explicat que ella tenia diners propis de la venda d’unes empreses familiars i del patrimoni immobiliari. “Mai m’hagués pensat que això es pagava amb diners del Palau”, ha dit Vallès. Mai van sospitar de l’origen dels diners. “El meu pare vivia dedicat a la feina i amb tots els diners que tenien era normal que pogués portar una vida còmodea”, ha afirmat Laila Millet.

Laila Millet, que treballava a la societat que gestionava la societat familiar que portava la venda de parcel·les a l’Ametlla, ha explicat que les xifres que consten en la documentació que hi havia a la caixa forta del Palau no es va quedar cap import. En tots els casos, van ser diners que ella va lliurar a empreses que van treballar en treballs a finques dels seus pares o en les obres d’urbanització de dos sectors urbans a l’Ametlla. D’altres, corresponien a diners de comissions que ella cobrava com a complement del seu salari fix quan venia alguna parcel·la “com ho feia qualsevol API de l’Ametlla”, diu.

Canvi de vida

A preguntes de la seva advocada, les dues germanes Millet Vallès, han explicat que l’acusació contra el seu pare els ha canviat la vida. Han assegurat que els ha portat problemes laborals a elles i a les seves parelles. També han relacionat les acusacions que hi ha sobre el seu pare amb el fet que hagin hagut d’anar a viure fora de Catalunya: a Austràlia, en el cas de Clara, i als Estats Units, en el cas de Laila. “Ens van posar a tots en el mateix pot”, ha dit Clara. “Hem hagut de començar de zero i ha estat molt dur. Les meves filles estan creixent sense els seus avis i allunyades de la família”, ha apuntat Laila.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 131 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't