La Fira de l’Ascensió ja és en marxa des de la inauguració d’aquest dijous, a la qual van assistir les directores generals de Comerç, Montserrat Vilalta, i d’Agricultura i Ramaderia, Teresa Masjuan, i la vicepresidenta quarta de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de la Garriga, Mertixell Budó.
La mostra serà, durant quatre dies, un aparador de l’oferta gastronòmica, comercial, industrial, agrícola, ramadera i de serveis de la comarca. Tots aquests sectors hi estan aplegats, amb una especial participació del sector de la restauració, que hi estrena espais específics per a l’exposició de productes, presentacions de llibres i concursos i mostres de cuina. L’organització d’aquests espais ha anat a càrrec del Gremi d’Hostaleria, que estrena aquest any la zona de Vallès Gastronòmic.
La regidora de Promoció Econòmica, Andrea Canelo, va convidar els assistents a passejar, comprar, mirar, gaudir i menjar a una Fira que l’alcalde, Josep Mayoral, va apuntar que rememora el passat, però que es referma en el present i el futur.
La directora general de Comerç, Montserrat Vilalta, va destacar el paper clau de Granollers en el sector comercial, mentre que la directora general d’Agricultura i Ramaderia i veïna de Llinars, Teresa Masjuan, va destacar la importància del sector primari a la comarca, tot i la pressió urbanística derivada de la seva proximitat amb la regió Metropolitana. Meritxell Budó va destacar l’aliança entre les administracions, els agents econòmics i la ciutadania que mostra la fira i que considera “imparable”.
{{ comment.text }}