La vuitena edició de la fira de l’oli vera i la sisena del mercat de pa artesà incorporaran activitats dirigides exclusivament al públic professional amb l’objectiu de fer xarxa entre els productors i ajudar a divulgar la qualitat dels productes. La mostra es farà el 18 de gener però les activitats per a professionals seran abans i després.
En concret, el divendres 17 de gener es farà un tast de diverses varietats d’olis elaborats amb la varietat vera, típica del Vallès Oriental. Es farà de les 7 de la tarda a les 9 del vespre al restaurant El Celleret de Riells del Fai. L’activitat té un cost de 15 euros.
D’altra banda, dilluns següent, entre les 2 i 2/4 de 5 de la tarda es farà una trobada gastronòmica amb la presentació de produccions singulars fetes amb oli de la varietat vera. També de pa artesà fet amb farines antigues. Després, es farà un dinar amb format lunch amb plats elaborats amb productes locals. L’acte es farà al restaurant Molí de la Torre.
Sobre la fira
La fira del 18 de gener es farà a la plaça del Trull i, enguany, només hi haurà parades amb oli fets amb la varietat vera i de pa artesà. Es podrà visitar el trull de Can Sapera i veure com es fa la mòlta de les olives. També hi haurà dues conferències i tallers i altres activitats complementàries.
{{ comment.text }}