Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

La FVO ja té a punt el nou edifici de rehabilitació a la Roca

Les obres de construcció del nou edifici de rehabilitació funcional i esbarjo de la Fundació Privada Vallès Oriental (FVO) estan […]

Les obres de construcció del nou edifici de rehabilitació funcional i esbarjo de la Fundació Privada Vallès Oriental (FVO) estan acabades i l’equipament ja té tots els materials necessaris per començar a operar-hi. L’entitat és a l’espera de rebre la llicència ambiental i d’activitats per part de l’Ajuntament de la Roca per poder posar a disposició dels professionals un equipament amb el qual millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat ateses als centres i serveis de la Fundació.

Des d’aquest edifici, es podran fer activitats terapèutiques d’estimulació sensorial, psicomotricitat o fisioteràpia i l’assistència es podrà ampliar en horari d’atenció diürna. Fora de l’horari laboral, l’edifici també estarà disponible per a les persones ateses i l’equip de professionals de la institució.

“Aquest projecte culmina el model de responsabilitat social corporativa de la Fundació iniciat fa uns anys i que inclou nous projectes com el de la Casa Empúries de foment del lleure integrador, pensats per a la millora de la qualitat de vida de les persones ateses i a oferir nous recursos a l’equip de professionals”, comenta el director general de la (FVO), Juan María Monsalve.

El patronat i la direcció general de la FVO preveuen poder fer un acte institucional d’inauguració durant el Dia de la Fundació del diumenge 22 de setembre.

L’equipament es va començar a construir el setembre de 2017, a partir del projecte que va dissenyar Codina Prat Valls i Arquitectes Associats, de Granollers, que va guanyar un concurs públic d’idees entre set estudis d’arquitectura i enginyeria.

L’edifici està situat a la serra de Llevant del Vallès Oriental i s’integra en aquest paratge minimitzant l’impacte i traient-ne el màxim profit visual i paisatgístic. El nou edifici també té en compte la connectivitat amb la resta del recinte, la relació amb els seus espais adjacents i les vistes.

L’equipament disposa d’una zona d’aigües amb dues piscines, una de 25 metres per 8,8 i una altra de més petita de 8,50 metres per 4,80. També disposa d’una segona zona de gimnàs, divisible en dues sales, per fer activitats d’estimulació sensorial, fisioteràpia, rehabilitació i psicomotricitat. Aquesta zona té també possibilitat de convertir-se en una sala polivalent, amb contacte amb l’entrada, i d’aquesta manera es disposarà d’un nou recurs per a reunions o conferències.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.