Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

La reforma acoloreix a la façana de l’edifici del Portalet, a Granollers

S’ha fet una reforma integral de l’edifici que acull els serveis socials i altres departaments de l’Ajuntament

La fase final de les obres de l’edifici municipal del carrer Portalet, al centre de Granollers, estan portant canvis en la façana d’aquesta construcció. Des de fa unes setmanes, s’estan instal·lant les noves plaques que milloraran l’aïllament tèrmic de l’edifici i, a la vegada, li aportaran un color més viu que el verd fosc que tenia fins ara.

A l’interior, els treballs de reforma de totes les plantes ja han acabat i aquesta setmana s’ha estat instal·lant el nou mobiliari de l’espai. Les obres, que s’han compaginat amb l’activitat diària de l’equipament, han comportat una inversió d’uns 600.000 euros més el mobiliari.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.