La segona edició del VallèsBot se centrarà en la millora dels parcs

El parc del Congost de Granollers serà l’escenari del projecte tecnològic el 29 de maig

La segona edició del projecte tecnològic VallesBot, en que participen una vintena d’escoles i instituts, estarà dedicada a la millora dels parcs fent servir solucions robòtiques.

En la primera edició, l’any passat, el tema va ser la mobilitat i hi van participar un total de 17 centres educatius de Granollers, Canovelles i la Roca. Aquest any, en seran una vintena, entre els quals, l’escola Camins de les Franqueses.

L’escenari per a la presentació dels projectes serà el parc del Congost de Granolles, el dia 29 de maig. La temàtica escollida porta per títol “Millora el teu parc” i, a través de la creació de robots o propostes tecnològiques, els alumnes treballaran a les aules per elaborar les propostes que es presentaran.

VallèsBot va néixer el curs passat del treball en xarxa entre professors, centres educatius, ajuntaments i el Centre de Recursos Pedagògics. És una activitat que es fa amb l’objectiu d’implementar els coneixements de la robòtica i el pensament computacional tot donant solucions a reptes quotidians de l’entorn de les poblacions.

A diferència d’altres projectes de vocació i cultura tecnològica, la VallèsBot no és competitiva i es fa en horari lectiu, fet pel qual tot l’alumnat pren part de la proposta i aprèn de la construcció i programació de robots.

En la presentació, aquest dilluns al CTUG de Granollers, hi han participat els alcaldes de Granollers, Josep Mayoral; Canovelles, Emilio Cordero i la Roca, Carles Fernández, a més del director dels Serveis Territorials del Maresme i Vallès Oriental del Departament d’Educació, Pere Masó.

L’any passat el VallèsBot va reunir uns 800 alumnes de 32 grups de 17 centres de primària i secundària, 12 dels quals van ser de Granollers i la resta de Canovelles i la Roca.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 473 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't