Els ous ecològics de La Tavella, a Cànoves, han estat els protagonistes de la primera Festa de l’Ou que l’entitat que treballa per a la formació i inclusió laboral de persones amb discapacitat ha organitzat per fomentar el consum d’ous ecològics.
“L’ou és un producte molt recomanable per a la nostra dieta perquè és ric en proteïnes, vitamines i sals minerals. Cal desmitificar-lo: menjar-ne no és necessàriament dolent per al nostre colesterol, només cal ser conscients que tot abús és perjudicial per a la salut”, apunta Ivette Miserachs, responsable del parc d’activitats de La Tavella. “Si, a més, mengem ous ecològics, fomentem el consum de productes de proximitat i reduïm la ingesta de pesticides i productes químics als que, de per sí, ja estem exposats”, diu.
Unes 250 persones han visitat les instal·lacions de la Tavella on viuen les gallines. Al llarg de la jornada, la Tavella ha organitzat una gimcana infantil, una xerrada on s’han posat en valor els nutrients de l’ou i ha ofert un tastet d’ous ecològics.
{{ comment.text }}