L’aigua de Granollers acredita la qualitat i la seguretat alimentària

L’empresa concessionària, Sorea, ha presentat aquest dimarts la nova certificació

Sorea, empresa concessionària del servei de subministrament d’aigua, ha presentat aquest matí la nova certificació que acredita la màxima garantia sanitària i de consum que qualsevol altre aliment, de l’aigua que es consumeix a la ciutat.

L’aigua de Granollers ha obtingut la certificació ISO 22000. Aquesta acreditació contraresta el perjudici de moltes persones a no beure aigua de l’aixeta i, en canvi, en certifica la qualitat alimentària. A diferència de la resta d’aliments, que només es poden controlar durant el procés de producció -fins a la sortida de la fàbrica-, l’aigua s’analitza també durant l’emmagatzematge i distribució, fins a arribar a l’aixeta dels consumidors.

Sorea ha invertit 150.000 euros en la implantació d’aquesta acreditació. Són inversions que s’han destinat principalment a adequar les instal·lacions, a fer un control d’intrusisme i a instal·lar cinc analitzadors de clor.

Segons la companyia, Granollers disposa d’un sistema de gestió del subministrament de referència entre els municipis que abasteixen d’aigua potable. El sistema disposa d’un model preventiu de gestió de riscos que, combinat amb la tecnologia existent per a la gestió diària d’abastament i el control i supervisió de la qualitat de l’aigua subministrada i les instal·lacions, aconsegueix que l’aigua tingui la màxima qualitat de consum.

Granollers és el cinquè municipi dels més de 250 en els quals Sorea és l’operadora del servei municipal d’aigua a aconseguir la certificació ISO 22000 i se situa entre les poques poblacions catalanes que tenen atorgada aquesta acreditació.

LA PREGUNTA

Aquest any participarà del sopar de Nadal d’empresa?

En aquesta enquesta han votat 180 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't