L’empresa del grup VMV Lamarvi incrementarà de manera notable la capacitat de producció de gel hidroalcohòlic a la planta de Lliçà de Vall. Aquesta activitat, en la qual el grup es va introduir des de les primeres setmanes de la declaració de la pandèmia de coronavirus per respondre a la necessitat del moment, ha representat fins ara una possibilitat per fabricar 20.000 unitats diàries en els diferents formats de presentació. La inversió que el grup executarà en els propers mesos situarà la capacitat de producció entre 65.000 i 110.000 unitats diàries, segons informa la companyia.
L’empresa preveu crear dues noves línies completes de producte d’envasat i tapada de gels hidroalcohòlics, en un projecte que té com a objectiu servir el mercat estatal de forma més immediata i competitiva. Per desenvolupar el projecte, la companyia de Lliçà de Vall ha obtingut una subvenció concedida pel Ministeri d’Indústria en una convocatòria oberta a empreses estatals amb capacitat per produir material sanitari. La subvenció cobreix un 80% de la inversió, de prop de 600.000 euros.
A més de la compra de les línies i la instal·lació, previstes en el projecte subvencionat, el grup preveu millorar les zones d’omplerta on s’instal·larà la maquinària i noves zones de formulació, que s’afronten per iniciativa pròpia. Sumada l’adquisició de maquinària a les millores en la planta, la companyia estima que la inversió arribarà al milió d’euros.
Lamarvi va ser una de les primeres companyies a fabricar gel hidroalcohòlic. Gràcies a la disponibilitat d’un departament de desenvolupament propi, la companyia va estar en disposició de posar a disposició del mercat aquest producte ja a la primera quinzena de març. Va ser una etapa en la qual també va col·laborar amb el sistema sanitari amb donacions de producte.
El gel hidroalcohòlic que fabrica la companyia va adreçat a tots els canals. A més dels salons de bellesa, un canal habitual per a la companyia, fortament especialitzada en cosmètica capil·lar, Lamarvi ha posat el producte a disposició dels establiments de gran consum, farmàcies, hospitals, residències d’avis o la restauració.
L’empresa s’ha sumat al projecte per servir de forma eficient, ràpida, continuada i competitiva aquest tipus de producte al mercat espanyol per enfortir la capacitat industrial per respondre davant de situacions com la generada per la pandèmia.
{{ comment.text }}