L’empresa de Tona (Osona) Pepeta Vilaró ha arribat a un acord amb Casa Tió que els permetrà expandir al Vallès Oriental i altres comarques el servei que ofereixen de menjar preparat que ja tenen a Osona i al Moianès.
La venda dels productes de Pepeta Vilaró es farà fent servir els punts freds de Casa Tió per a la distribució dels àpats les Franqueses del Vallès, l’Ametlla, Granollers i Mollet. Fora de la comarca també arribaran a Montcada i Barberà (el Vallès Occidental), Sant Fruitós de Bages (el Bages), Barcelona, Mataró (el Maresme) i Olot (la Garrotxa).
Pepeta Vilaró es caracteritza per distribuir els seus plats en línia de fred per facilitar-ne el lliurament i la conservació. Compten amb una bossa de regeneració termoelèctrica, un sistema de baix consum que han patentat i que permet escalfar el menjar sense que perdi cap propietat.
D’aquesta manera no cal manipular ni emplatar res, de manera que s’evita que l’usuari hagi de manipular estris i encendre el foc. Aquest fet converteix la gent gran, dependent, amb mobilitat reduïda i convalescents en els seus principals usuaris.
A més, elabora tots els seus menús amb productes de temporada i sota les directrius d’una nutricionista per oferir una dieta alimentària adaptada als seus usuaris. El servei cobreix tots els dies de la setmana, amb dinars i sopars inclosos, i inclou un cicle de menús de diverses setmanes sense repetir-se.
Des dels seus inicis, fa tres anys, Pepeta Vilaró ha anat a l’alça. En els últims mesos ha arribat al centenar d’usuaris estables a banda d’una vintena més de temporals. Actualment factura uns 300.000 euros anuals, una xifra que estimen que pot superar els 3 milions d’euros el 2025 amb una quota de mercat del 3% amb persones majors de 75 anys.
En els últims mesos ha tancat un acord amb Cuidem Lluçanès, una empresa de serveis assistencials; i des de fa un any, també serveixen als usuaris dels serveis socials de l’Ajuntament de Moià.
{{ comment.text }}