L’empresa d’àpats a domicili Pepeta Vilaró arriba al Vallès Oriental de la mà de Casa Tió

Els productes de l’empresa de Tona es podran trobar a les botigues de Casa Tió a les Franqueses, l’Ametlla, Granollers i Mollet


16/02/2021

L’empresa de Tona (Osona) Pepeta Vilaró ha arribat a un acord amb Casa Tió que els permetrà expandir al Vallès Oriental i altres comarques el servei que ofereixen de menjar preparat que ja tenen a Osona i al Moianès.

La venda dels productes de Pepeta Vilaró es farà fent servir els punts freds de Casa Tió per a la distribució dels àpats les Franqueses del Vallès, l’Ametlla, Granollers i Mollet. Fora de la comarca també arribaran a Montcada i Barberà (el Vallès Occidental), Sant Fruitós de Bages (el Bages), Barcelona, Mataró (el Maresme) i Olot (la Garrotxa).

Pepeta Vilaró es caracteritza per distribuir els seus plats en línia de fred per facilitar-ne el lliurament i la conservació. Compten amb una bossa de regeneració termoelèctrica, un sistema de baix consum que han patentat i que permet escalfar el menjar sense que perdi cap propietat.

D’aquesta manera no cal manipular ni emplatar res, de manera que s’evita que l’usuari hagi de manipular estris i encendre el foc. Aquest fet converteix la gent gran, dependent, amb mobilitat reduïda i convalescents en els seus principals usuaris.

A més, elabora tots els seus menús amb productes de temporada i sota les directrius d’una nutricionista per oferir una dieta alimentària adaptada als seus usuaris. El servei cobreix tots els dies de la setmana, amb dinars i sopars inclosos, i inclou un cicle de menús de diverses setmanes sense repetir-se.

Des dels seus inicis, fa tres anys, Pepeta Vilaró ha anat a l’alça. En els últims mesos ha arribat al centenar d’usuaris estables a banda d’una vintena més de temporals. Actualment factura uns 300.000 euros anuals, una xifra que estimen que pot superar els 3 milions d’euros el 2025 amb una quota de mercat del 3% amb persones majors de 75 anys.

En els últims mesos ha tancat un acord amb Cuidem Lluçanès, una empresa de serveis assistencials; i des de fa un any, també serveixen als usuaris dels serveis socials de l’Ajuntament de Moià.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 389 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't