El projecte es titula The virtual universe we want –‘L’univers virtual que volem’– que tractarà sobre els riscos del món virtual, una de les problemàtiques que afecten actualment els joves. Segons han explicat des del centre, “l’objectiu és crear un banc de recursos per preveure i sensibilitzar els alumnes davant dels perills a la xarxa i el fenomen del ciberassetjament”.
El treball de la llengua anglesa és un dels aspectes destacats del programa a partir del contacte amb alumnes dels diversos centres. Alguns dels estudiants podran viatjar a algun dels centres participants o rebre a casa seva alumnes estrangers. De fet, entre el 6 i el 10 de febrer, un grup d’alumnes i docents dels instituts participants seran a Granollers fent diverses activitats que encara s’estan acabant de definir.
Els alumnes vallesans visitaran durant el curs 2017/2018 centres d’Itàlia i Lituània. De moment, però, ja s’ha fet una primera trobada de docents a Portugal perquè els centres participants puguin intercanviar experiències i coneixements.
{{ comment.text }}