L’institut escola La Tordera mantindrà la jornada partida el proper curs 2017/2018

El consell escolar del centre ha decidit no fer canvis a l’horari

El 9 Nou
16/07/2017
Santa Maria de Palautordera

L’institut escola La Tordera continuarà fent jornada partida el proper curs. Així ho ha acordat el Consell Escolar del centre. “Seguirem fent jornada partida com fins ara”, ha explicat Pilar Òdena, la directora del centre. “Si a data de 30 d’agost ens concedissin fer la continuada seria el tercer canvi pel centre i creiem que seria perjudicial per a tota la comunitat educativa” ha dit.

Precisament, aquest dijous al matí una desena de persones, entre equip directiu, part del consell escolar i famílies afectades s’han reunit amb diversos representants d’ensenyament de partits polítics, també del govern, al Parlament de Catalunya. “Els hem demanat una disculpa pública, que s’adoptin mesures perquè no torni a produir-se una situació com la que hem viscut nosaltres i també hem reclamat la creació d’un marc normatiu pels institut escola, on es contempli la jornada continuada”, ha explicat Òdena, que s’ha mostrat contenta de com ha anat la trobada. “Hem sortit satisfets de la reunió. S’han compromès a fer una disculpa pública en els propers 15 dies i s’han mostrat disposats a fer una proposta de resolució per demanar el marc normatiu que sol·licitem”.

Segons la directora del centre, el marc normatiu és necessari perquè “només hi ha 18 instituts escoles a Catalunya i no estem gaire contemplats”.

L’any passat, un 76% de les famílies del centre va votar a favor d’iniciar la jornada contínua en una consulta.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 493 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't