L’Ajuntament de Mollet va explicar a Brussel·les el projecte Diet for a Green Plant, en el qual, el consistori va adaptar per a la ciutat les pràctiques de l’Ajuntament suec de Södertälje, pioner a nivell europeu en alimentació de qualitat i sostenible en menjadors de col·lectivitat.
L’Ajuntament de Mollet va dissenyar un nou model de contractació verda, on es prioritzen els aliments ecològics i de proximitat. L’any 2015, l’Ajuntament va aprovar per unanimitat tenir una política alimentària i es va convertir en el primer municipi català en fer-ho.
Actualment, el consistori forma part de la xarxa Agri-Urban, un projecte que té com a objectiu la creació de llocs de treball i l’activitat econòmica en el sector agro-alimentari. L’Ajuntament vol que a Gallecs s’hi puguin generar nous llocs de treball i atraure joves de la ciutat per a que decideixin emprendre en el sector agro-alimentari. Al desembre, Mollet va acollir la trobada de la xarxa i s’hi va aprovar un manifest polític signat per onze alcaldes europeus, anomenat Manifest Mollet, vers unes ciutats més sostenibles en relació a l’alimentació.
{{ comment.text }}