Montbrú i l’IRTA estan enllestint una nova beguda per valoritzar el xerigot de les petites formatgeries

Després de les proves a laboratori i a la planta pilot, ara s’està en la fase de “definir quin preparat de fruita hi afegim i la textura”


31/05/2022
Moià

Amb l’objectiu que les petites formatgeries trobin una sortida al xerigot, el líquid resultant de la producció de formatges i que, en el millor dels casos, es destina a l’alimentació animal, la formatgeria Montbrú de Moià i l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologies Alimentàries) van presentar un projecte l’any 2019 que ha rebut finançament del Feder en el marc de la convocatòria dels grups operatius per a la innovació. Al grup operatiu hi participa un tercer actor, Nadols, una altra empresa moianesa productora de iogurts,…

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

LA PREGUNTA

El PSC ha de liderar els pactes per a la nova legislatura al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 405 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't