Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Pastas Gallo preveu traslladar les oficines que fins ara han operat des de l’avinguda Diagonal de Barcelona, a Granollers, on ja disposa del principal centre productiu i algunes activitats comercials. La decisió, que ha avançat el diari Ara i ha confirmat aquest periòdic, s’emmarca en la transició de l’empresa arran de la venda per part dels fills del fundador, Josep Espona, de la majoria accionarial de la companyia, que ha adquirit el fons espanyol Proa Capital, després d’imposar-se a les ofertes d’altres firmes interessades a controlar el fabricant de pasta.

Tot i que Gallo va traslladar la seu social a la fàbrica que té a Còrdova l’octubre de 2017, la major part de l’activitat administrativa es manté a Catalunya i, ara, es consolidarà a Granollers, on també hi té fàbriques de pasta seca i pasta fresca i refrigerada. L’empresa també produeix a Esparreguera.

El trasllat complementarà les activitats comercials que ja es fan, en part, des de Granollers. També suposarà que se centralitzin al costat de la fàbrica principal del grup altres activitats, com el màrqueting, administració, direcció i una divisió internacional. La previsió és que aquestes activitats es portin a terme des de Granollers en el primer trimestre de l’any que ve.

L’empresa preveu que aquest trasllat suposarà una reducció de costos, perquè els locals on es desenvolupaven aquestes tasques administratives a la Diagonal de Barcelona, que estaven operatives des de fa més de vint anys, eren de lloguer.

Canvis a la direcció

L’arribada del nou grup propietari també ha suposat canvis en la cúpula executiva del líder estatal en el sector de pastes alimentàries. Des de fa unes setmanes, Fernando Fernández Soriano ha assumit el càrrec de director general de Pastas Gallo. Fins al seu nomenament, Fernández Soriano ocupava el mateix càrrec a la propietària de la marca Gallina Blanca (GB Foods).

El nou directiu serà l’encarregat de pilotar la nova etapa de la companyia després de la incorporació de Proa Capital a l’accionariat, amb l’objectiu manifestat pel mateix fons de “dinamitzar i internacionalitzar la marca com a líder en la producció i comercialització de pastes, farines i salses”.

Fernández Soriano ja havia treballat durant 14 anys com a director comercial i de màrqueting del grup Gallo. El 2013 va ser contractat per GB Foods. No és l’únic directiu que s’incorpora a Gallo procedent d’aquesta companyia. El fins ara director comercial de GB Foods, Josep Peiró, passarà a ocupar el mateix càrrec a Pastas Gallo.

El canvi en l’estructura directiva del grup ha estat una de les primeres decisions de Proa Capital després que aquest mes de setembre va rebre l’aprovació per part de les autoritats estatals de competència per formalitzar la compra de la companyia, que els fills del fundador i la societat de capital risc havien acordat al mes de juliol per valor de 227 milions d’euros. Gallo va tenir una facturació consolidada superior a 200 milions d’euros l’any 2018, segons informa l’empresa

LA PREGUNTA

Està d’acord amb l’aprovació de l’ingrés mínim vital?

En aquesta enquesta han votat 934 persones.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.