L’empresa de Llinars Santea Products ha estat guardonada aquesta setmana com la microempresa més competitiva en els premis Pimes, que concedeix la patronal catalana Pimec. La firma es dedica a l’elaboració de productes ecològics sense gluten. A través de la seva marca Zealia, aposta per ingredients naturals i nutritius amb una trajectòria marcada per la innovació en els productes i en els processos de fabricació.
La microempresa vallesana, que ha experimentat creixements notables en els últimes exercicis, va preparar durant l’any passat l’estructura de negoci i els productes per fer front a un increment en l’exportació. De fet, l’empresa va aconseguir incrementar les vendes internacionals un 171%.
Els productes que elabora l’empresa sota la marca Zealia estan especialment indicats per a persones amb celiaquia o intolerància al gluten, però també es dirigeixen a consumidors que vetllen per la seva salut i busquen una alimentació saludable i de qualitat ecològica.
Fruit de la constant atenció a la innovació, l’empresa ha tret al mercat durant el 2018 tres nous productes dins de la línia domèstica. També s’han elaborat vuit receptes noves per a productes de marca blanca i una nova línia de productes en la família de cereals.
{{ comment.text }}