100% la Garriga denuncia als Mossos actes vandàlics a cartells i lones

L’agrupació d’electors que lidera Jordi Pubill demana a la resta de candidatures una condemna pública i absoluta dels fets


22/05/2023
La Garriga

L’agrupació d’electors 100% la Garriga ha denunciat als Mossos d’Esquadra “els actes vandàlics, violents i agressius” que s’han produït als cartells i lones que la formació que lidera Jordi Pubill. S’han produït tot tipus de danys: pintades als cartells amb paraules com nazi, corrupte, rata i altres insults centrats en la figura del cap de llista.

En alguns casos, també han estripat cartells i la cara de Pubill a les lones situades a diversos punts del municipi. 100% la Garriga parla d’atacs “selectius” contra els seus cartells.

Un cartell amb insults i pintades a la cara de Pubill
Un cartell amb insults i pintades a la cara de Pubill / 100% la Garriga

Fonts dels Mossos d’Esquadra han confirmat a EL 9 NOU que han obert una investigació per mirar de determinar qui hi ha al darrera d’aquestes accions. Se n’encarrega la Unitat d’Investigació de la comissaria de Granollers.

Davant d’aquests fets, la candidatura de 100% la Garriga “demana la condemna pública i absoluta de la resta de candidatures que participen en els comicis considerant que aquesta és una situació greu, trista i intolerant que el poble de la Garriga ni ningú es mereix”. Afirmen que “les eleccions municipals són un procés democràtic on no tenen cabuda actes que no considerem bretolades, sinó atacs tipificats com a delictes d’odi greus“.

L’agrupació d’electors va sumar més de 1.100 firmes per validar la seva candidatura a les eleccions municipals. L’assemblea de l’entitat va escollir Pubill, que fa quatre anys va liderar la llista de Junts i va ser alcalde amb la marxa de Meritxell Budó, com a cap de llista.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 484 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't