Abel Navarro i Helena Ollé, nous regidors de Montornès

Abel Navarro i Helena Ollé, números 10 i 11 respectivament de la llista d’ICV-EUiA en les darreres eleccions municipals, han pres possessió com a nous regidors substituint Rosa Vinyallonga i Montserrat López.

Abel Navarro és el nou quart tinent d’alcalde i assumeix, com a regidor delegat, l’àrea de Gestió Econòmica, a més de la regidoria dels barris de Can Bosquerons i del Telègraf. Es fa càrrec de gairebé totes les funcions que ha deixat la regidora Montserrat López.

Helena Ollé és la cinquena tinent d’alcalde i regidora delegada de l’àrea de Ciutadania. A més, assumeix de forma específica Cultura, Patrimoni, Consum i Promoció del Municipi. També és regidora dels barris de Can Coll-Manso Coll i de Vinyes Velles-Manso Calders.

Ollé també s’ha fet càrrec de Cooperació Internacional, que fins ara era responsabilitat de Miguel Ángel Bueno i aquest ha assumit Mobilitat, una de les regidories que tenia Maria Rosa Vinyallonga.

Montserrat López va arribar a la política local en aquest mandat i deixa l’Ajuntament per motius professionals. Maria Rosa Vinyallonga es jubila després d’una llarga trajectòria en la política municipal. Va ser regidora en diverses etapes, la primera, entre 1979 i 1983, en el govern del primer ajuntament democràtic presidit per Félix Montero, del PSUC.

LA PREGUNTA

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

En aquesta enquesta han votat 767 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't