Aiguafreda fa dijous el ple per arrencar el procés per ser d’Osona

Es formalitzarà la petició a la Generalitat després de la consulta ciutadana on el 60% dels veïns que van votar van optar per deixar el Vallès Oriental


L’Ajuntament d’Aiguafreda celebrarà aquest dijous a les 8 del vespre un ple extraordinari per debatre i aprovar l’inici del procés administratiu que li ha de permetre incorporar-se a la comarca d’Osona i deixar de ser del Vallès Oriental.

El ple és conseqüència dels resultats del procés participatiu que es va fer a finals de maig i on el 60,6% dels votants van inclinar-se per canviar de comarca. L’opció de seguir al Vallès Oriental va obtenir el 35,4% dels vots. La petició s’ha de traslladar al Departament de Presidència i ha d’acabar sent votada al Parlament.

El resultat de les votacions / Ajuntament d’Aiguafreda

En xifres absolutes, 624 persones van votar a favor del canvi cap a Osona. 364 van apostar per seguir al Vallès. Hi va haver 41 vots en blanc o nuls. Aquesta xifra inclou persones que van participar en la consulta sense estar empadronades a Aiguafreda, vots duplicats –presencials i telemàtics– o vots nuls perquè no contenien totes les dades que es demanaven –nom i cognoms i DNI–. El procés, que estava obert als empadronats de més de 16 anys, va mobilitzar 1.029 persones, que representen el 45,43% del cens.

LA PREGUNTA

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 289 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't