Albiach defensa a Mollet el “vot útil” per En Comú Podem per aturar el quart cinturó

La presidenta d’En Comú Podem ha donat suport a la candidata a l’alcaldia de Mollet, Marina Escribano

La presidenta d’En Comú Podem, Jéssica Albiach, ha alertat que Junts i PSC representen “la pinça del retrocés”, mentre que ERC “no té model”, ni per les ciutats ni per Catalunya. Ho ha dit en un contacte informatiu des de Mollet del Vallès, on ha reivindicat el seu partit com el “vot útil” del 28-M per “aturar el quart cinturó i acabar amb projectes fracassats”.

La líder dels comuns, que ha donat suport a la candidata Marina Escrbano, també ha carregat contra la “supèrbia” d’alguns candidats en la recta final de la campanya electoral. “S’han autoproclamat alcaldes quan encara no s’han obert ni les urnes”, ha dit Albiach. “És la supèrbia dels de sempre, que volen fer les coses de sempre”, ha afegit.

La presidenta d’En Comú ha remarcat que les eleccions d’aquest diumenge van de triar entre “la pinça del retrocés”, que defensa el quart cinturó, el “‘pelotazo’ urbanístic” i “macroprojectes fracassats”; o un model com el del seu partit, que aposta per “ciutats equilibrades, cohesionades i més verdes”.

“Són les eleccions municipals més importants de l’última dècada”, ha dit Albiach en un acte a Mollet. Per aquest motiu ha demanat el vot amb l’objectiu de “construir una veritable alternativa” i poder “liderar governs d’esquerres”.

Crítica al govern de la Generalitat

La líder d’En Comú Podem també ha aprofitat per carregar contra el Govern de la Generalitat, que ha subscrit un document juntament amb altres regions d’Europa -entre elles, la Comunitat de Madrid- on es reclama a la Comissió Europea que se les deixi fora de les noves exigències plantejades l’octubre del 2022 per ajustar-se a les directrius establertes per l’Organització Mundial de la Salut (OMS), segons ha avançat ‘El País’.

“El Govern d’Aragonès s’ha donat de la mà del govern de Diaz Ayuso, el pitjor PP de l’Estat”, ha criticat Albiach. En aquest sentit, ha instat el president de la Generalitat a rectificar i l’ha acusat de fer “seguidisme” de les polítiques de Junts i PSC.

LA PREGUNTA

Creu que Catalunya hauria de tenir un finançament diferent?

En aquesta enquesta han votat 309 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't