L’Ametlla obre el procés per adjudicar el restaurant de Can Camp per deu anys

En els darrers sis anys, han passat quatre gestors diferents per aquest local municipal

L’Ajuntament de l’Ametlla ofereix la gestió del bar-restaurant de les piscines de Can Camp per un termini de 10 anys. Així ho fixa el plec de clàusules administratives per a la concessió d’aquest espai que es va aprovar en un ple extraordinari dilluns de la setmana passada. Hi van votar a favor tots els grups: Ametlla’t, al govern, i Junts i ERC, a l’oposició. El local està tancat des del setembre passat.

L’Ajuntament aposta per una concessió força més llarga que en els darrers concursos convocats amb l’objectiu de donar estabilitat a la gestió de l’espai i evitar que hi hagi tantes rotacions (en els darrers sis anys, hi han passat quatre concessionaris diferents). “Amb les concessions curtes, no van acabar sortint els números i els adjudicataris ho van deixar”, diu Marc Palau, regidor d’Hisenda.

Les bases estableixen que els gestors hauran d’assumir una inversió de 50.000 euros en millores a la instal·lació que, bàsicament, serviran per posar al dia la cuina. “Com que es necessita una inversió inicial força important, volem donar un període de temps llarg per amortitzar-la”, concreta Palau. A banda, es fixa un cànon mensual de 600 euros per fer ús de l’espai, que haurà de tenir activitat la pràctica totalitat dels dies de l’any. “Volem que el restaurant de Can Camp estigui obert tots els dies. Volem poder-hi anar també al gener o al febrer”, va indicar l’alcalde, Jan Santaló.

En aquest sentit, s’ha apostat per fer la licitació al gener amb l’objectiu de tenir empresa concessionària a finals de març. “Hi haurà temps per preparar bé la temporada d’estiu”, diu Palau, que no descarta fixar un període de carència amb l’adjudicatari durant el temps que es facin les millores demanades a la cuina.
L’Ajuntament, per la seva banda, assumirà la millora dels equips de climatització de l’espai. Palau tampoc descarta una possible renovació dels lavabos, com va demanar Gemma Demunt, regidora de Junts, en la seva intervenció.

Pep Moret, regidor d’ERC, va alertar que si no s’aconsegueix estabilitzar el funcionament d’aquest espai amb l’ampliació del període de concessió “caldrà valorar deixar d’insistir a tenir un servei de restauració allà i pensar a destinar aquell espai a equipaments municipals”. De fet, actualment, l’escola de música, que és al costat mateix, està utilitzant una de les sales del restaurant per a alguna de les seves activitats formatives.

Santaló creu que això pot continuar passant amb l’entesa que es generi entre el nou concessionari i l’escola. Palau destaca el servei que l’espai de restauració fa a les famílies de música o als usuaris del complex esportiu de Can Camp, ara tancat però que es preveu reobrir aquest 2024.

LA PREGUNTA

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

En aquesta enquesta han votat 436 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't