Aragonès aposta per Núria Maynou per “fer possible el canvi a Granollers”

Maynou ha desgranat les línies del programa electoral i algunes propostes com ampliar el parc Torras Villà a l’espai de l’estació d’autobusos

Pere Aragonès, president de la Generalitat, ha mostrat el seu suport a Núria Maynou, candidata d’ERC a les eleccions municipals del maig de l’any que ve, per “fer possible el canvi a Granollers”. “Si hi segueix havent els de sempre, passarà el de sempre. Si volem que passin coses diferents, cal que hi hagi persones diferents”, ha defensat Aragonès en l’acte de presentació de Maynou que s’ha fet aquest divendres a la tarda a la sala Tarafa. L’acte ha aplegat unes 120 persones i ha comptat amb la participació de Manel Balcells, conseller de Salut i cap de llista dels republicans a Granollers en les eleccions de 1995, 1999 i 2003.

El president Aragonès ha assegurat que ERC té “equip” i “lideratge” amb Maynou que “té la ciutat al cap”. En aquest sentit, Balcells ha parlat de Maynou com una dona “valenta” i “coneixedora dels problemes i de les necessitats de Granollers” que ha definit com una ciutat “grisa” i “anestesiada de tants anys de govern monocolor socialista”..

Maynou ha desgranat els cinc eixos principals de la proposta dels republicans amb el repte de “fer bategar Granollers, que sigui una ciutat viva i per a tothom”. Són la ciutat connectada, la transició ecològica, la ciutat amb talent, la ciutat amb impuls i la ciutat cuidadora.

I ha apuntat algunes propostes: un tramvia urbà que connecti Granollers i les Franqueses i Montmeló i serveixi els polígons industrials; un gran parc central ampliant el parc Torras Villà a la zona de l’actual estació d’autobusos que es traslladaria a un altre espai; convertir Roca Umbert en un gran districte cultural, crear biblioteques als barris i una casa de la música i impulsar un consorci públic per a la gestió de l’Hospital General de Granollers i la resta de serveis sanitaris.

“Ens cal un nou govern per Granollers, ens cal una nova alcaldessa i jo vull ser la nova alcaldessa”, ha tancat Maynou.

Concentració a l’exterior

Una vintena de persones han esperat amb pancartes al president Pere Aragonès que, abans de l’acte a la sala Tarafa, ha fet un tomb pel centre de la ciutat acompanyat de Maynou i altres membres d’ERC a la ciutat i a la comarca. L’han rebut amb crits de “botifler” o “traïdors” i xiulets. Durant bona part de l’acte, han seguit cridant a l’exterior de la sala, sense impedir que es pogués fer.

Balcells i Maynou s’hi han referit. “Ens volen donar lliçons d’independentisme i de construir el país aquests que han estat pactant amb la dreta espanyola durant anys. No ens arronsaran. Ni aquests ni els altres”, ha dit el conseller. “Vull ser alcaldessa del Granollers sencer. Fins i tot, dels que criden aquí fora”, ha dit Maynou.

LA PREGUNTA

Està d’acord que la Unió Europea imposi aranzels als cotxes elèctrics xinesos?

En aquesta enquesta han votat 326 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't