[VÍDEO] Trenquen un vidre, regiren i deixen una nota amenaçadora al cotxe del cap de llista d’Ametlla’t

Els fets han passat aquest dimarts al matí mentre Jan Santaló estava fent classes a la Universitat Pompeu Fabra on és professor

L’actual quart tinent d’alcalde i alcaldable a l’Ametlla per Ametlla’t, Jan Santaló, ha denunciat aquest dimarts als Mossos d’Esquadra l’assalt al seu cotxe i la troballa al seu interior d’una nota amenaçadora.

Santaló era la Universitat Pompeu Fabra (UPF) de Barcelona, on treballa com a professor d’Economia. En sortir de classe s’ha trobat un vidre del cotxe trencat i la guantera remoguda, d’on n’havien extret documents, un dels quals tacat de sang.

Al seient del conductor hi ha trobat una nota on s’hi llegeix ‘vamos a por ti’, motiu pel qual ha presentat denúncia a la comissaria de Granollers. El seu entorn té una sospita sobre l’autoria, que espera que pugui aclarir la mostra genètica extreta de la taca de sang.

La nota amb l'escrit 'Vamos a por ti' estava al seient del conductor
La nota amb l’escrit ‘Vamos a por ti’ estava al seient del conductor

Els fets han passat en un breu espai de temps durant aquest matí de dimarts. L’assaltant o assaltants han accedit al vehicle trencant la finestra posterior esquerre, i des d’allà han accedit a la guantera, d’on han tret uns documents del vehicle i d’on, d’entrada, el propietari n’ha trobat a faltar un rebut de l’asseguradora.

“Quan m’he trobat el cotxe he anat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Granollers, on la policia científica ha pres mostres de la sang trobada i de la nota, i el que suggereixen és que difícilment la persona que ho ha fet buscava res de valor, de fet no s’han endut res”, explica Santaló.

Aquest fet fa pensar que podria tractar-se d’algú de l’entorn del regidor o bé que hi ha tingut relació directa, si bé descarta parlar obertament de ningú perquè hi ha una investigació oberta i ara per ara no hi ha cap prova determinant. Ara, però, caldrà esperar els resultats de les probes principals.

“Es tracta de la mostra de sang i la de les empremtes dactilars, per distingir-les de les meves, i això preveuen que trigarà dies”, avança Santaló. Els agents també han examinat el vehicle per assegurar-se que no hi havien posat cap dispositiu de seguiment.

LA PREGUNTA

La conducta de Puigdemont, com diu el conseller d’Interior, va ser “impròpia”?

En aquesta enquesta han votat 1052 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't