Balcells se situa al capdavant de Salut mostrant gran sintonia amb Argimon

El nou titular demana preservar la conselleria “de qualsevol conflicte partidista”


11/10/2022
Barcelona

El nou conseller de Salut, Manel Balcells, s’ha posat aquest dimarts al capdavant del Departament de Salut mostrant una gran sintonia amb el seu predecessor al càrrec, Josep Maria Argimon.

Balcells s’ha compromès a donar continuïtat a la tasca feta fins ara però “amb segell propi”. “Aquest departament és la joia del sistema del nostre país, l’hem de preservar de qualsevol conflicte partidista”, ha subratllat davant la premsa.

Pel que fa al ja exconseller, ha assegurat que el nomenament de Balcells “és el millor que li podia haver passat a Salut”, per això li ha desitjat sorts i encerts a qui ha descrit d’”amic” i amb qui també ha compartit tant “taula” com “diversos projectes”.

El conseller entrant ha remarcat que el traspàs entre equips ha estat “modèlic”, però també “intens” en un departament que considera que ha estat “molt ben conduït” els darrers temps. De fet, Balcells ha afirmat que “comparteix el diagnòstic del sistema” i que sap què s’ha de fer. “Després cal veure si es pot”, ha matisat, “però està clar que la ciutadania s’ho mereix”.

Finalment, el nou responsable del departament amb més pressupost del Govern ha posat èmfasi en la importància de la salut pública, assegurant que continuarà lluitant “amb la complicitat de tothom”. “Hi ha molta feina per fer i la farem amb tot l’impuls i les ganes”, ha resumit.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 895 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't