Blai Taberner (CUP): “Sí, volem l’alcaldia de Cardedeu”

La formació ha presentat la candidatura i les línies mestres de la seva proposta per als propers quatre anys a Cardedeu

El 9 Nou
06/03/2023
Cardedeu

La CUP de Cardedeu ha presentat aquest diumenge la candidatura per a les eleccions municipals del maig que encapçalen Blai Taberner i Mercè Falguera. Els cupaires han presentat les línies metres de la seva proposta política i el seu lema de campanya: Anem més enllà. La formació s’ha reivindicat com una alternativa per liderar el govern municipal.

“Volem tot allò que calgui per posar Cardedeu al costat de la trinxera que li pertoca, el de les lluites, el de la gent que lluita. I si això vol dir l’alcaldia, doncs sí, volem l’alcaldia de Cardedeu. El repte és majúscul, però no ens espanta perquè tenim una brúixola ben clara i innegociable: la defensa dels drets de totes les persones”, ha assegurat Blai Taberner, cap de llista de la formació.

La presentació s’ha fet a la plaça de Sant Corneli. Mercè Falguera i Nico Planterose, números 2 i 3, han afegit que cal posar la maquinària institucional al servei de l’empoderament popular. També hi ha assistit el diputat de la CUP Xavier Pellicer. L’acte ha estat conduït per l’exregidora Laia Muñoz.

LA PREGUNTA

Quina creu que serà la força més votada a les eleccions al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 257 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't