Campanya de suport al mosso de Sant Celoni suspès de feina i sou per ajudar Puigdemont en l’acte a Barcelona

S’ha obert un compte per rebre suports econòmics

El grup Mossos per la República Catalana, vinculat a l’Assemblea Nacional Catalana, ha iniciat una campanya de suport a Xavier Manso, l’agent veí de Sant Celoni que va ser detingut dijous de la setmana passada a la tarda per haver donar suport a l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, en el seu retorn a Catalunya i la marxa posterior sense que arribés a ser arrestat.

Xavier Manso va declarar divendres als jutjats de Granollers i va quedar en llibertat. Té una causa oberta per un delicte d’encobriment i el Departament d’Interior l’ha suspès de feina i sou.

“La cúpula política i policials dels Mossos ha emprès mesures de represàlia només per haver participat en l’acte de retorn del president Carles Puigdemont. Per això, un grup de persones que admirem el seu compromís i el seu sacrifici hem engegat una campanya de solidaritat per donar-los el nostre suport“, expliquen a la xarxa X. Volen que “sàpiguen que hi ha molta gent al seu costat”. “Mai no els deixarem enrere”, afegeixen.

Per això, posen a disposició de les persones que vulguin ajudar un compte corrent per cobrir les seves necessitats durant els mesos que estiguin suspesos de sou. El compte és de CaixaBank: ES91 2100 0002 5902 0240 9437. Algunes persones com l’exalcalde de Sant Celoni, Raül Garcia, s’han fet ressò i han fet difusió de l’acció. També li van expressar el suport a Xavier Manso l’expresident Quim Torra -el mosso de Sant Celoni forma part de l’escorta de l’expresident- i Laura Borràs, expresidenta del Parlament.

LA PREGUNTA

La conducta de Puigdemont, com diu el conseller d’Interior, va ser “impròpia”?

En aquesta enquesta han votat 919 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't