Canovelles i Montmeló modifiquen els col·legis electorals

A Canovelles, les votacions de les eleccions del 12 de maig i del 9 de juny es faran en quatre col·legis electorals diferents

Els ajuntaments de Canovelles i de Montmeló han modificat els col·legis electorals per a les eleccions previstes per aquest any 2024. Les primeres, les del Parlament de Catalunya del proper 12 de maig però també les del Parlament europeu que es faran el dia 9 de juny.

A Canovelles, les votacions es faran en quatre punts diferents. A Can Palots, votaran les seccions 1 i 7; a l’institut Bellulla, la 8; a la biblioteca Frederica Montseny, les 2, 3 i 4; i al Centre Cultural, la 5 i la 6.

Els canvis a Canovelles / Ajuntament de Canovelles

La secció 1 correspon a l’entorn urbà situat entre l’avinguda de Canovelles, la via del tren i el tram nord del carrer Diagonal. La secció 7 correspon als barris situats a l’oest de l’avinguda Canovelles i al sud del carrer Garrotxa. La secció 8 són tots els barris residencials situats al nord del carrer Garrotxa i a zona situada entre el carrer Diagonal i les vies del tren. Les seccions 2, 3, 4 i 5 corresponen a diverses zones de la Barriada Nova. I la 4 és l’espai urbà situat entre el carrer Indústria i la via del tren des del límit amb Granollers, al sud; fins a la cruïlla amb el carrer Diagonal, al nord.

En les darreres eleccions també van ser col·legis electorals: El Local, per als veïns de la secció 2; el Centre Cívic La Quitxalla, per als de les seccions 3 i 4; l’escola bressol Sant Jordi, per a la secció 6; i l’escola Joan Miró, per a la 7. En les eleccions de juliol de 2023, ja es va afegir la biblioteca com a punt de votació.

Els canvis a Montmeló

A Montmeló, el punt de votació que hi havia fins ara al pavelló es trasllada al Museu Municipal. En concret, el punt de votació se situarà a la primera planta d’aquest equipament, a la plaça Joan Miró. En les darreres eleccions, aquest col·legi es va dividir amb dues meses i ara s’ha optat per buscar un punt més ampli que afavoreixi l’estada de les persones de les meses i l’accés als votants.

També hi ha canvis al punt de votació de l’antiga estació de tren. Enlloc d’estar a la primera planta, se situarà a la planta baixa amb accés a través del carrer Miquel Biada. Hi haurà accessos diferenciats per a les meses A i B. L’objectiu també és dotar al personal de les meses i als votants d’un espai més ampli.

LA PREGUNTA

Qui guanyarà l’Eurocopa de futbol?

En aquesta enquesta han votat 243 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't