Carla Millán serà la cap de llista del PSC a Caldes

Destaca que el PSC és l’alternativa real “a un govern de titulars”

El 9 Nou
19/03/2023
Caldes de Montbui

Carla Millán serà la cap de llista del PSC a Caldes a les eleccions municipals del 28 de maig. La regidora socialista ha estat escollida per l’assemblea local dels socialistes que s’ha fet aquest divendres que també ha servit per fer balanç de la feina feta aquest mandat des de l’oposició a l’Ajuntament.

“Hem demostrat que el PSC som una alternativa real al govern de titulars. Defensem un projecte amb el que volem fer realitat un Ajuntament per la seva gent, basant les nostres propostes en les necessitats reals de la ciutadania”, ha dit Millàn a la militància.

La regidora ha destacat la proactivitat del grup socialista a l’hora de portar propostes al ple. També la proximitat amb la ciutadania per traslladar les seves idees, neguits o necessitats al consistori. “Continuem la nostra tasca d’escolta activa oferint un espai de participació directa dels veïns i veïnes de Caldes”, ha dit.

El PSC de Caldes té obert un qüestionari anònim on els veïns poden expressar problemàtiques o inquietuds. També han posat un telèfon (627 40 14 70) a disposició de la ciutadania.

LA PREGUNTA

Qui és favorit a les eleccions presidencials dels EUA?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't