Ciutadans es desmarca del pacte per la llengua que impulsa Granollers

Jordi Pavón diu que no faran cap acord per presentar-se amb altres partits constitucionalistes


20/09/2022
Granollers

El grup municipal de Ciutadans s’ha desmarcat del pacte municipal per la llengua que impulsa l’Ajuntament de Granollers i que es va presentar la setmana passada. Ho ha expressat Carlos Carrizosa, president del grup parlamentari de Ciutadans, en una roda de premsa aquest dimarts a la Porxada on ha presentat Jordi Pavón com a cap de llista de la formació a les eleccions municipals de 2023.

Carrizosa ha recordat que Ciutadans és “l’únic partit constitucionalista” amb representació a l’Ajuntament de Granollers. En aquest sentit, ha valorat que el seu rebuig a la pacte local per la llengua vinculat al Pacte Nacional que impulsa el govern de la Generalitat “marca un perfil que ens diferencia del PSC”. També els diferencia: “Nosaltres no tenim complexos que té el PSC cap a l’independentisme”, ha dit.

Jordi Pavón, cap de llista

Carrizosa ha avalat a Jordi Pavón com a cap de llista de Ciutadans a les eleccions de 2023 i ha ressaltat la tasca feta a l’Ajuntament aquests anys. “El seu talant i el seu perfil el fan ser la persona més idònia”, ha dit Carrizosa. També ha apuntat la capacitat d’arribar a acords en temes com els plans de xoc contra la Covid o la participació en el tercer Pla Estratègic de la ciutat.

Pavón ha agraït la confiança de la direcció del partit i també dels companys de Granollers i de la comarca. Ha ressaltat que treballaran per fer una candidatura que els permeti tenir “més força a l’Ajuntament”. “Ens presentem per intentar guanyar-les.”

Pavón ha valorat les perspectives que s’obren “després de la sortida de l’alcalde Mayoral”. Ha descartat qualsevol acord amb el PP o altres formacions per fer una llista conjunta. “Ens presentarem com a Ciutadans Granollers”, ha dit.

LA PREGUNTA

Creu que Pedro Sánchez ha de dimitir?

En aquesta enquesta han votat 80 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't