Clara Ponsatí participa en el primer acte de campanya de Granollers Primàries

L’eurodiputada assisteix a l’acte de la candidatura al parc del Congost i després s’ha desplaçat fins al local de Granollers Primàries a la plaça de la Porxada

L’excconsellera d’Educació i eurodiputada pel grup de Lliures per Europa, que va encapçalar l’any 2019 el president Carles Puigdemont, Clara Ponsatí, ha participat, aquest dissabte en el primer acte de campanya de Granollers Primàries.

Ponsatí ha començat la visita a Granollers al parc del Congost, on el cap de llista de Granollers Primàries, Joan Ricart, ha detallat les propostes del grup en matèria de medi ambient.

Tot seguit s’ha dirigit caminant fins al local electoral de Primàries a la Porxada, acompanyada de decenes de persones i ha entrat a la llibreria la Gralla.

Ponsatí es mira uns llibres a la llibreria la Gralla en presència de Mònica Ribell

A l’arribada a la Porxada, decenes de persones més que l’esperaven han cridat eslògans a favor de la independència.

En una compareixença davant la premsa, Ponsatí ha explicat la seva visita a Granollers per l‘amistat que té amb membres de la llista, com l’exregidora Mònica Ribell, que van visitar l’eurodiputada a Brussel·les.

Sobre el fet de donar suport públic a una candidatura que no és la de Junts, Ponsatí ha recordat que: “No soc associada a Junts per Catalunya i quan vaig anar a la llista a les eleccions europees, ho vaig fer com independent i, a més, Junts encara no era un partit”.

Ponsatí ha admès que: “La meva posició pot costar d’entendre, però em sembla consistent. He vingut per amistat amb la Mònica Ribell, perquè m’ha convidat i perquè entenem el combat per la independència de manera similar”.

Irreductibles

Sobre la candidatura de Granollers Primàries, Ponsatí ha dit que: “Granollers té la sort d’haver gaudit de regidors irreductibles en el seu consistori, persones, que, malgrat la situació difícil que viu el moviment independentista, no han tirat la tovallola i mantenen l’esperit i l’esperança de victòria ben viva”.

Ponsatí ha dit que no pensava assistir a cap acte electoral més a Catalunya; ha puntualitzat que: “Jo no estic en campanya” i ha remarcat que: “Si pugués votar a Granollers no tindria cap dubte”.

LA PREGUNTA

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 487 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't