Cremen la bandera espanyola que havien despenjat de l’ajuntament de Cardedeu el 30 de juliol

Un grup d’encaputxats va cremar la bandera dissabte a la nit, al final del Botifler de l’any

Un grup d’encaputxats va cremar una bandera espanyola la nit de dissabte dalt l’escenari del Polvorí, a la plaça Sant Joan de Cardedeu, aprofitant l’ambient encès que havia deixat la cerimònia del Botifler de l’any durant la festa major.

Es tracta de la mateixa bandera que havia desaparegut de la façana de l’ajuntament el passat 30 de juliol, juntament amb l’europea, poques hores després que es pengessin.

Els membres de govern municipal del PSC, Junts i Gent pel Canvi, tots candidats al premi, van quedar retratats al Botifler per diferents accions que havien fet durant el primer any de mandat socioconvergent a Cardedeu.

Membres del Polvorí, la festa autogestionada, es van disfressar per encarnar-los dalt l’escenari, i entre ells hi havia el que representava l’alcalde, Josep Quesada (PSC), que feia onejar una bandera espanyola i cantava “que viva Espanya!”.

En acabar la cerimònia la plaça Sant Joan es va omplir de xiulets estridents i crits de “puta Espanya”, fet que va propiciar l’actuació posterior.

LA PREGUNTA

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't