El candidat del PP a Montmeló renuncia i deixa el partit

Feia tot just tres setmanes que Carlos Román havia estat designat com a cap de llista del PP a les municipals del maig

Només tres setmanes després d’haver estat designat, el candidat del PP a l’alcaldia de Montmeló, Carlos Román, ha presentat la seva renúncia i s’ha donat de baixa de militància al partit. És la segona baixa rellevant que es produeix a la comarca després que la setmana passada el que va ser candidat a Granollers l’any 2019, Jaume Gelada, va anunciar que també es donava de baixa del partit.

Román, un històric del PP, militant des de fa 22 anys i regidor a Montmeló entre els anys 2007 i 2015, va formar part del govern de coalició amb el PSC entre els anys 2011 i 2015, com a regidor de Governació.

Si fa una setmana Gelada justificava la seva baixa pel seu desacord amb el nomenament de Josep Maria Moya com a candidat a Granollers, Carlos Román ha posat el mateix motiu per justificar també la seva renúncia i ha anunciat que altres membres de la junta local també es donaran de baixa. Diu que ho deixa “per les males pràctiques de la direcció provincial en la designació del candidat a Granollers” i creu que Moya “no és el candidat ideal”.

Moya es defensa

Per la seva banda, Josep Maria Moya ha defensat aquesta setmana la seva designació com a candidat i ha recordat que, fa quatre anys, es va produir la mateixa situació quan ell va ser apartat de la candidatura en benefici de Gelada. “La gent que participem en política hem de respectar les regles.”

Ha negat que en la seva designació tingui res a veure la direcció del partit a Madrid i alerta que “es fa un flac favor al president de Catalunya, Alejandro Fernández, dient que la direcció nacional no el té en compte”. “Li hem de donar suport en tots els sentits.”

Admet que li va saber greu la manera en què se li va comunicar, fa quatre anys, que havia de fer un pas al costat, però defensa la seva activitat mentre va estar l’Ajuntament. “Vaig assistir al 90% de les reunions tot i ser un sol regidor”, assegura.

LA PREGUNTA

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't