El govern de la Garriga dona per complerts vuit dels deu objectius fixats pels primers 100 dies de mandat

Meritxell Budó (Junts) i Àlex Valiente (PSC) han fet balanç de l’acció de govern feta


25/09/2023
La Garriga

El govern de la Garriga format per Junts i el PSC han fet balanç aquest dilluns dels 100 primers dies de govern i del grau de compliment de les deu accions prioritàries que es van fixar fer en aquest termini de temps. Segons han detallat l’alcaldessa Meritxell Budó i el regidor Àlex Valiente, vuit de les deu propostes s’han fet completament i les altres dues, parcialment.

En concret, el govern dona per executades la recuperació de la sala de plens de l’ajuntament com a sala de plens i com espai institucional de recepció d’institucions i treball, la millora de l’atenció a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà reduint el temps de resposta i amb una atenció immediata (sense cita prèvia), la tercera nit de concerts a l’Espai Nits la Doma durant la festa major, la creació d’un grup a la brigada municipal per atendre amb rapidesa incidències sorgides a la via pública, la intensificació del manteniment a les instal·lacions esportives municipals com reclamaven les entitats, el seguiment i la major coordinació amb les empreses que s’encarreguen del manteniment de la via pública i del verd urbà, la celebració de reunions amb els barris per conèixer les seves necessitats i fixar prioritats de treball; i la redacció del Pla d’Actuació de Mandat, que ja està enllestit i es preveu presentar durant la primera setmana d’octubre.

En canvi, es dona per parcialment complertes la reparació de l’ascensor de la Sínia i la solució dels problemes de climatització de la sala polivalent de Can Luna. Sobre l’ascensor, Budó va explicar que s’hi van fer canvis que van permetre que tornés a funcionar. A finals d’agost, amb l’onada de calor que hi va haver, l’empresa que fa el manteniment va aconsellar aturar-lo perquè s’hi poden registrar temperatures de fins a 50 graus que eren un risc si alguna persona es quedava tancada a dins.

Quan es va voler engegar de nou, es va detectar una nova incidència a la instal·lació electrònica. Per resoldre-ho de forma definitiva, s’ha decidit renovar tota la instal·lació electrònica amb una despesa de 15.000 euros, que ja està aprovada. Ara, s’està pendent de rebre el material per fer la reparació.

En el cas de Can Luna, Budó ha detallat que el problema és amb la calefacció i deriva de l’aparell petit de climatització que no té captacions d’aire directes a l’exterior. Això fa que s’aturi abans d’arribar a la temperatura correcta. Per solucionar-ho, es modificarà la instal·lació perquè el tub captin l’aire de l’exterior. L’obra s’ha d’executar durant l’octubre. No ha de durar més d’un mes.

LA PREGUNTA

Quina creu que serà la força més votada a les eleccions al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 344 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't