El PSC demana pantalles acústiques per a la ronda Nord en el pressupost de la Generalitat

Els socialistes també reclamen l’institut-escola de Canovelles o la reforma de l’escola Sagrada Família, a la Llagosta

El 9 Nou
05/01/2023
Granollers

Els diputats vallesans del PSC al Parlament, Jordi Terrades i Mireia Dionisio, també alcaldessa de Mollet, van fer dijous una roda de premsa per valorar els pressupostos de la Generalitat i explicar la proposta que ha presentat el partit. Dins de les propostes presentades hi ha la instal·lació de pantalles acústiques a la ronda Nord de Granollers, al seu pas per Canovelles per fer front a la contaminació acústica. També demanen incloure la creació d’un institut-escola al mateix municipi.

Seguint amb els centres educatius, la proposta del PSC també demana la reforma de l’Escola Sagrada Família de la Llagosta i el projecte d’edificació del centre d’educació especial Can Vila de Mollet.

Pel que fa a les infrastructures viàries que tenen un impacte directe a la comarca, busquen l’aprovació de la variant de Sant Feliu de la C-59 i la seva licitació durant el primer semestre de 2023 i les millores del tram de Sant Feliu a Moià i l’enllaç amb l’eix transversal.

Amb relació al transport ferroviari, proposen mantenir la connexió del Vallès Oriental amb l’aeroport a través de la línia R2 Nord i fer una prolongació de la R4, que connectaria també l’altre Vallès amb l’aeroport.

Propostes generals

El PSC en la seva proposta de pressupostos destaca quatre eixos principals d’actuació. Estableix com a prioritat l’execució de les obres de la Ronda Nord que ha d’unir Sabadell i Terrassa. Consideren que la Generalitat ha d’abordar l’ampliació de l’aeroport del Prat perquè esdevingui un punt de connexió intercontinental. Els socialistes proposen donar suport al centre recreatiu de Vila-Seca i Salou per tal de generar llocs de treball al Camp de Tarragona.

Pel que fa a la sanitat pública, proposen dotar-la de més personal per tal de reduir les llargues llistes d’espera actuals. Finalment, creuen necessari aconseguir un contracte programa amb Renfe per tal de millorar el sistema ferroviari.

LA PREGUNTA

Creu que Pedro Sánchez ha de dimitir?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't