El PSC vol “posar la Garriga al lloc que es mereix” amb Àlex Valiente

Unes 200 persones han participat al dinar de Nadal dels socialistes de la Garriga que ha servit per presentar el cap de llista Àlex Valiente


20/12/2022
La Garriga

Unes 200 persones han participat aquest diumenge al dinar de Nadal del PSC que ha servit, també, per presentar Àlex Valiente com a cap de llista dels socialistes a la Garriga. En un acte a Can Luna, Valiente ha rebut el suport del primer secretari del partit al Vallès Oriental i al Moianès, Jonatan Martínez, i de l’alcalde de Canovelles i president del Consell Comarcal, Emilio Cordero. Serà la tercera vegada que Valiente lidera la llista del PSC a la Garriga.

Valiente ha destacat que, en les properes eleccions, es podrà parlar únicament en clau local i ha defensat “un govern que deixi fora les sigles”. “Cal deixar de banda els discursos que no aporten res i treballar de valent per posar la Garriga al lloc que es mereix”.

En el seu discurs, s’ha mostrat crític amb la gestió del govern municipal d’ERC i els regidors no adscrits. Ha destacat la implantació de la recollida porta a porta que “ha estat un desastre”, la falta d’espais d’oci per als joves i ha apostat per augmentar les ajudes socials i acompanyar els comerços. També ha apuntat que els polígons estan abandonats. “Hi ha espais per a les empreses i no venen. Necessitem inversions per ser un referent.”

Crítiques a Budó

Valiente també ha estat crític amb el retorn a la política local de Meritxell Budó, exalcaldessa del poble. Va dir que torna a la Garriga “un cop s’ha quedat a l’atur” i ha apuntat que “ja sabem quines són les seves prioritats” perquè l’any 2019 va deixar l’alcaldia per anar al govern de la Generalitat. “Prefereix un càrrec a la Generalitat en comptes de treballar pel seu municipi”, ha dit el candidat del PSC a la Garriga.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 859 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't