El segon mosso arrestat en relació a la fugida de Puigdemont, detingut a Sant Celoni

La defensa del policia va demanar aquest mateix dijous un habeas corpus que la magistrada titular del jutjat d’instrucció 20 de Barcelona ha denegat

El segon agent dels Mossos d’Esquadra detingut en relació a la fugida de Carles Puigdemont, expresident de la Generalitat, després de l’acte de dijous al matí al passeig Lluís Companys, a Barcelona, va ser arrestat a Sant Celoni.

La detenció es va fer aquest dijous a la tarda, han confirmat fonts de la policia catalana. Està acusat d’haver col·laborat en la fugida de Puigdemont. El mosso detingut és veí del municipi.

El policia ha passat la nit detingut a la comissaria dels Mossos a les Corts, a Barcelona. Està pervist que aquest divendres passi a disposició judicial als jutjats de Granollers. Ho fa aquí perquè és al partit judicial on es va fer la detenció.

La defensa del policia va demanar aquest mateix dijous un habeas corpus que la magistrada titular del jutjat d’instrucció 20 de Barcelona ha denegat la matinada d’aquest divendres. D’aquesta manera, ha confirmat la detenció i la continuïtat del procés judicial contra el policia amb la seva compareixença en seu judicial, en aquest cas a Granollers. Els Mossos tenen un termini de 72 hores per lliurar el detingut al jutjat, recorden fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

En l’actuació policial posterior a la marxa de Puigdemont, els Mossos van detenir un primer efectiu del cos que, aquest mateix dijous, va quedar en llibertat després de declarar a la Ciutat de la Justícia, a Barcelona, segons van informar fonts del TSJC. També se li va denegar la petició d’habeas corpus.

LA PREGUNTA

Està d’acord que Brussel·les plantegi camps fora de la Unió Europea per deportar migrants?

En aquesta enquesta han votat 62 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't