Els Comuns i Podem es presentaran junts a Parets

Aposten per oferir “una alternativa útil i il·lusionant” per a la ciutadania de Parets

Parets en Comú i Podem Parets articularan una candidatura unitària a les eleccions municipals del maig de 2023 al municipi. Es dirà Parets En Comú Podem (PECP). En les eleccions del 2019, van presentar-se amb la coalició Sumem Esquerres a Parets on també hi havia l’històric Nova Opció per Parets (NOPP) de Rosa Martí. Van sumar tres regidors i van començar el mandat governant amb ERC i Parets per la República (Junts). Al gener de 2021, però, van participar en una moció de censura que va convertit Francesc Juzgado, del PSC, en el nou alcalde.

Arran de la moció de censura, el regidor Lluís Moreno, de Parets en Comú, va plegar i va ser substituït per Gemma Garcia Galindo, que era la número 5 de la llista de Sumem Esquerres. A la vegada, tant Parets En Comú com Podem Parets van decidir marxar de la coalició electoral. La situació va desactivar el cercle de Podem a Parets perquè no hi havia prou militants.

En un comunicat conjunt, En Comú i Podem afirmen la seva aposta per “una aliança estratègica unitària de progrés, de transformació i canvi i d’innovació permanent, feminista, ecologista, municipalista i republicana” per oferir “una alternativa útil i il·lusionant” per a la ciutadania de Parets.

LA PREGUNTA

Està a favor de l’eutanàsia?

En aquesta enquesta han votat 134 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't