Els regidors de Junts per Vilanova, en un nou partit amb voluntat d’anar a les eleccions municipals

Es diu Impulsem Vilanova i la presidenta és Irene García

Els tres regidors del Grup Municipal de Junts per Vilanova, Roser Colomé, Lluís García i Irene García, han impulsat un nou partit que, sota el nom d’Impulsem Vilanova, té la intenció de presentar candidatura a les properes municipals. La presidenta és Irene García, però fonts del partit puntualitzen que això no vol dir que ella hagi de ser la candidata a l’alcaldia. La vicepresidència l’ocupa Joan Vicente.

Roser Colomé, que va ser dels pocs dirigents comarcals del PDeCAT que no va fer el pas cap a Junts, explica que en el nou partit hi ha persones procedents de diferents sectors polítics, com ara el PDeCAT, ERC o Unitat per Vilanova i remarca que la voluntat és centrar tots els esforços només en l’àmbit local, però “aprofitant el capital humà i la feina feta a l’Ajuntament en els darrers anys”.

“El nostre compromís és només amb Vilanova”, insisteix, i augura que iniciatives com la de Vilanova poden néixer arreu. “Tal com està la política a nivell nacional, passarà arreu del territori.” Sobre la persona que encapçalarà la llista, diu: “Treballem amb el projecte i quan toqui es decidirà.”

LA PREGUNTA

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 915 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't