ERC es presenta a Granollers amb “un equip capaç de mirar el PSC de tu a tu”

Núria Maynou ha presentat la llista dels republicans en un acte amb les intervencions de diversos membres de la candidatura i del conseller Balcells


16/04/2023
Granollers

“Aquestes eleccions són una oportunitat històrica i real de trencar l’hegemonia i la majoria absoluta socialista. Som un equip capaç de mirar el PSC de tu a tu, i també som l’única alternativa real a qui ens ha governat durant 40 anys.” Ho va dir Núria Maynou, candidata l’alcaldia de Granollers per ERC, durant l’acte de presentació de la llista dels republicans, dijous a la tarda al Llevant Teatre.

Maynou es va definir ella mateixa com a “dona, mare i treballadora, també geògrafa i historiadora”, i a la llista que encapçala com “d’esquerres, independentista i sobretot de ciutat”. “Som gent corrent i diversa, com la ciutat i com el país. Ens uneix la voluntat de treballar pel canvi que necessita la ciutat. Perquè volem un canvi de debò, i no un simple recanvi en plena legislatura”, va dir. “Granollers necessita més que mai aquest canvi. I les persones que han governat la ciutat durant 40 anys no tenen la capacitat de transformar-la, perquè elles mateixes l’han projectat tal com és”, va insistir.

A l’acte també hi van intervenir membres de la llista com el cineasta Lambert Botey; la mestra Montse Guri; el cap de colla de Blancs, Xavi Raich; la fins fa poc cap de colla de Blaus, Jennifer Moreno, i el conseller de Salut, Manel Balcells, qui tanca la llista. “La política és transformar, tenir un model de ciutat i de país. Si no la fem, manen els poders fàctics”, va afirmar Balcells.

LA PREGUNTA

Li sembla bé que Pedro Sánchez hagi decidit continuar?

En aquesta enquesta han votat 345 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't