ERC i Granollers Primàries proposen posar ventiladors en carrers de vianants

Els dos grups demanen que l’Ajuntament adopti les prevencions necessàries per combatre les altes temperatures com col·locar ventiladors

El 9 Nou
25/07/2023
Granollers

Els grups municipals d’ERC i Granollers Primàries han presentat una moció per debatre en el ple d’aquest dimarts davant les onades de calor que s’estan produint. Entre altres mesures, proposen valorar la idoneïtat de posar ventiladors en espais públics com carrers de vianants. En la punta de calor de dimarts passat, Granollers va arribar als 41 graus de temperatura.

Aquests dos grups demanen que l’Ajuntament adopti les prevencions necessàries per combatre de la millor manera possible les altes temperatures. Abans que res, demanen la creació d’una comissió formada per polítics, serveis socials, atenció primària, farmàcies, protecció civil i grups ecologistes, per establir un protocol global d’actuació davant els períodes d’onades de calor.

A més, consideren que l’ampliació del verd urbà és quelcom primordial per incrementar les zones d’ombra urbanes fresques, com també l’augment de la xarxa de Refugis Climàtics de Granollers. En aquest sentit, caldria assegurar l’accés gratuït a les piscines municipals a població vulnerable com són la gent gran, nadons, embarassades o persones amb malalties.

Ambdós grups creuen que cal assegurar que les fonts públiques estan en funcionament i valorar-ne l’increment, si escau. Tanmateix, recorden la importància de considerar les diferències geogràfiques, socials i econòmiques dels diferents barris i difondre entre la població possibles actuacions mitjançant consells i protocols.

LA PREGUNTA

La conducta de Puigdemont, com diu el conseller d’Interior, va ser “impròpia”?

En aquesta enquesta han votat 269 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't