ERC de Llinars suma cares noves per afrontar un canvi generacional

Mònica López, que ja és regidora, passa a ser la número 2 de la candidatura dels republicans que incorpora Arnau Guardi com a número 4

La militància d’ERC a Llinars va aprovar per unanimitat la llista que encapçalarà l’actual alcalde, Martí Pujol i Casals, a les eleccions municipals del 28 de maig. És una llista que “compta amb noves incorporacions en posicions capdavanteres que han de protagonitzar un canvi generacional que combini experiència i sang nova”, expliquen des d’ERC.

Mònica López, actual regidora de Joventut i Esports, serà la número 2 de la llista. Fa quatre anys va ser la quarta. El tercer lloc l’ocuparà una cara nova i una aposta per la joventut, Arnau Guardi, membre actiu de diverses entitats culturals i tradicionals del municipi.

Els actuals regidors Georgina Coderch, Pere Grivé, Joana Lorente, Josep Aixandri i Maria Soledad Fernández, es mantenen entre els 10 primers llocs de la candidatura

Serà la cinquena vegada que Pujol encapçalarà la llista d’ERC, després de 30 anys de regidor, 20 com a alcalde. Fa uns dies es va fer una trobada amb tots els militants i simpatitzants que va aplegar més de 100 persones.

LA PREGUNTA

Està d’acord que Brussel·les plantegi camps fora de la Unió Europea per deportar migrants?

En aquesta enquesta han votat 260 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't