ERC governarà amb el PSC a Llinars

Martí Pujol, d’ERC, tornarà a assumir l’alcaldia de Llinars gràcies al suport del PSC després de perdre la majoria absoluta

Martí Pujol, d’ERC, mantindrà l’alcaldia de Llinars després de perdre la majoria absoluta en les eleccions del 28 de maig gràcies a l’acord signat amb el PSC. Pujol serà investit alcalde en el ple d’aquest dissabte al migdia.

L’alcaldia serà durant quatre anys per ERC mentre que el PSC tindrà la primera tinença d’alcaldia. Les dues formacions formaran un govern de 10 regidors (7 d’ERC i 3 del PSC) que representen el 52% dels vots, detallen els dos partits en un comunicat conjunt.

ERC i el PSC destaquen que la fórmula dona “la solidesa necessària per desenvolupar els projectes estratègics i les decisions més importants que Llinars necessita per consolidar el seu progrés, cohesió social i la convivència ciutadana”. També per “millorar el benestar dels ciutadans i les ciutadanes i impulsar la projecció del municipi”.

En les converses, les dues formacions han constatat coincidència en el 80% del seu programa electoral. Parlen de set eixos que fonamenten l’acord: un territori equilibrat i sostenible, el progrés econòmic del municipi, el pla de barris, l’atenció a les persones, l’habitatge, la seguretat, convivència i civisme i la transparència i participació ciutadana.

LA PREGUNTA

Qui és el favorit a les eleccions als EUA?

En aquesta enquesta han votat 121 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't