El govern de Parets fixa el tercer pavelló com a objectiu del mandat

La construcció d’un mínim de 60 pisos de protecció oficial per a lloguer és un altres dels objectius del govern de PSC i Sumem Esquerres

El 9 Nou
02/10/2023
Parets del Vallès

El govern de Parets (PSC i Sumem Esqueres) va presentar dimarts el full de ruta recollit al Pla d’Actuació Municipal (PAM) amb 130 punts que situen la sostenibilitat, l’habitatge i els equipaments al centre, van destacar. La presentació es va fer davant de la residència Pedra Serrada, “una prioritat”, segons l’alcalde, Francesc Juzgado. “Cal fer-li unes reformes”, va dir.

La setmana que ve s’iniciarà la licitació de les obres que renovaran la teulada, els sostres i la climatització de les habitacions. En dos mesos s’iniciarà la reforma, que compta amb 448.000 euros dels fons Next Generation. A més, es preveu una ampliació de places del centre de dia que encara està per definir, informa Judit Vico.

L’alcalde va destacar la creació de la nova regidoria de Benestar Emocional, la construcció d’un mínim de 60 pisos de protecció oficial per a lloguer, o el canvi de l’enllumenat públic i dels equipaments municipals a LED. I va anunciar la creació d’un “bosc de nadons”, una iniciativa que plantarà un arbre per cada infant paretà que neixi.
Casandra García, primera tinent alcaldessa, va ressaltar tres accions: la construcció d’una nova estació de tren, la del tercer pavelló i la d’un institut-escola que tindrà climatització aerotèrmica. “Som referents esportius arreu del territori i Parets ha de tenir equipaments de primera”, va explicar García. També va anunciar que el CAP rebrà una inversió de 3 milions per part de Salut.

LA PREGUNTA

Qui guanyarà l’Eurocopa de futbol?

En aquesta enquesta han votat 188 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't