Granollers suprimeix la bonificació del 25% de la taxa de terrasses

S’havia començat a aplicar per la covid

Una de les novetats de les ordenances municipals de Granollers per a l’any vinent és la supressió de la bonificació del 25% de la taxa de terrasses de bars i restaurants, una mesura que s’havia implantat per pal·liar els efectes de la covid-19 i que s’havia anat reduint.

La resta de bonificacions es mantenen. Es podrà demanar una rebaixa del 50% de l’IBI per a aquells habitatges que hagin instal·lat sistemes per l’aprofitament tèrmic o elèctric de l’energia solar per a l’autoconsum, amb un total de 200 euros per habitatge unifamiliar i 100 euros pel plurifamiliar. Es podrà tenir un 5% addicional en cas que les millores permetin subministrar energia elèctrica a les zones comunes.
Les famílies nombroses o amb dos fills, un dels quals amb discapacitat, poden demanar la bonificació de l’IBI amb un límit de renda de 45.000 euros.

Pel que fa a la taxa de deixalles les persones jubilades, incapacitades i amb gran invalidesa, aturades o amb renda mínima o altres persones amb pocs recursos, poden gaudir d’una bonificació de fins al 100%. I les famílies monoparentals, el 20%. També es manté la bonificació per ús de la deixalleria que pot arribar al 25% si es fan 12 usos o més. I les famílies monoparentals tenen una bonificació de la taxa de clavegueram i escombraries si els ingressos bruts anuals no superen els 18.000 euros.

LA PREGUNTA

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

En aquesta enquesta han votat 892 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't