Illa dona suport a Dionisio per retenir l’alcaldia de Mollet per al PSC

L’alcaldessa ha demanat als assistents una gran mobilització el diumenge 28 per continuar transformant Mollet

Salvador Illa, primer secretari del PSC, ha donat suport aquest divendres a Mireia Dionisio, candidata a l’alcaldia de Mollet. L’actual alcaldessa mesurarà la seva força després de la renúncia de Josep Monràs.

La successora de Monràs, Mireia Dionisio, ha fet onejar la bandera del treball i l’amor per la ciutat per demanar que “cap vot socialista es quedi a casa” el 28-M. L’actual alcaldessa i candidata del PSC assegura que està preparada per “liderar” una nova transformació del municipi després de l’impuls i el “plus de qualitat” de Monràs.

L’exalcalde, que no ha assistit a l’acte, l’ha seguit per ‘streaming’ i el líder socialista li ha agraït la feina feta en les dues darreres dècades.

Des de Mollet, el primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha carregat aquest divendres contra la presidenta suspesa del Parlament i líder de Junts, Laura Borràs: “No pot ser que estant condemnada per prevaricació estigui presidint el Parlament ti no vulgui marxar”.

Illa afirma que “ningú té dret a estar per sobre de les institucions” i veu “incomprensible” que ni el seu partit ni ERC l’apartin definitivament de la presidència.

En un míting a Mollet, el primer secretari del PSC també ha reivindicat la feina dels socialistes per millorar Catalunya a nivell de “convivència, respecte i retrobament”. S’han pres decisions, diu en al·lusió als indults, que no eren “obvies” i que haurien afavorit a millorar les relacions amb el conjunt d’Espanya.

Illa, al centre, amb els números 1 i 2 del PSC a Mollet

En aquest sentit, Illa ha reivindicat el PSC com la “força tranquil·la” davant els que “tot el dia rondinen” de cara a les eleccions del 28-M i ha cridat a la “mobilització màxima” al voltant dels candidats socialistes per impulsar també “polítiques útils” des dels ajuntaments.

“Ja està bé de dividir-nos i de voler contar qui està a un costat o l’altre”, ha dit en al·lusió a l’independentisme. Illa també ha lamentat que el país porti anys debatent sobre “projectes impossibles” i fa bandera de les “propostes realistes” que presenten els candidats socialistes.

Reivindicar el quart cinturó

En aquest sentit, el primer secretari socialista demana al Govern que “perdi la por a prendre decisions” i ha tornat a reivindicar, des del Vallès, l’execució del Quart Cinturó. “Hi ha carreteres que portem 30 anys pensant per on han de passar”, ha etzibat.

LA PREGUNTA

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 455 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't