Jaume Asens dona suport a Montero per revalidar l’alcaldia de Montonès pels Comuns

Asens avisa que votar el PSC és votar “la sociovergència” i acusa els socialistes de “mimetitzar-se” amb Ciutadans

Jaume Asens, president del grup d’En Comú Podem al Congrés, ha visitat Montornès per donar suport a la reelecció de l’alcalde José Montero, que porta al capdavant del govern municipal des del 2011. Precisament, el líder dels comuns al Congrés ha aprofitat l’ocasió per insistir en el “risc” que el PSC pacti amb la dreta i ha recordat que en les eleccions del 2007, tot i encapçalar la força més votada, Montero no va poder accedir a l’alcaldia per un pacte a darrera hora del PSC, CiU i PP.

El president d’En Comú Podem al Congrés, Jaume Asens, avisa que votar el PSC és votar “la sociovergència” i acusa els socialistes de “mimetitzar-se” amb Ciutadans. Així ho ha afirmat des de Montornès, en un acte on ha retret al candidat del PSC a Barcelona, Jaume Collboni, que no hagi descartat pactar amb el candidat de Junts, Xavier Trias. Davant d’això, Asens ha reivindicat “que el vot progressista és el d’En Comú” i ha insistit en el “risc” que el PSC pacti amb partits de dreta. A banda, Asens ha demanat a tots els partits que no es mantinguin en “l’equidistància” davant dels insults de Vox l’alcaldessa de Barcelona i candidata dels comuns, Ada Colau.

El líder dels comuns al Congrés ha fet aquestes declaracions en referència als insults contra Colau que es van escolar en la manifestació convocada per Desokupa la setmana passada a la plaça Bonanova de Barcelona, així com les acusacions de “comunista psicòpata i perillosa” que el líder de Vox, Santiago Abascal, va defensar aquest passat diumenge des de la plaça Artós de la capital.

El líder dels comuns al Congrés ha fet aquestes declaracions en referència als crits sexistes contra Colau que es van escolar en la manifestació convocada per Desokupa la setmana passada a la plaça Bonanova de Barcelona, així com les acusacions de “comunista psicòpata i perillosa” que el líder de Vox, Santiago Abascal, va defensar aquest passat diumenge des de la plaça Artós de la capital.

En aquest sentit, Asens ha fet una crida als candidats a Barcelona de la resta de partits a expressar la seva solidaritat amb Colau i a crear un “cordó de solidaritat antifeixista” a totes les localitats del territori. Tanmateix, ha reivindicat que En Comú Podem és “el principal bastió contra l’extrema dreta”.

LA PREGUNTA

Quina creu que serà la força més votada a les eleccions al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 718 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't